OOGwerkt
Interim-management

OOGwerkt-interim ZIET organisaties

Interim-management is een vak apart. OOGwerkt begrijpt dit. We hebben ruime ervaring binnen het primair onderwijs. Wij weten met welke uitdagingen uw organisatie te maken kan krijgen.
Wij helpen de problemen in úw organisatie op te lossen. Of het nu gaat om tijdelijke vervanging van een directeur (bij ziekte, of tijdens het vervullen van een vacature), een reorganisatie, verbetertraject of een cultuurverandering. Wij leveren de interim-directeur die daar bij past. De opdracht is voor ons pas af als uw organisatie weer goed functioneert, of als uw vacature is vervuld.

Wij hebben binnen de organisatie aanvullende expertise als het gaat om het in kaart brengen van de onderwijskwaliteit van uw school. Inschool Academie heeft daarvoor een compleet aanbod om uw school te verbeteren (zie InschoolAcademie.nl).

Onze interim-directeur ondersteunen u bij:

  • Reorganisaties
  • Crisissituaties
  • Kwaliteitsverbetering
  • Cultuurveranderingen
  • Vervangingsmanagement
  • Project- en programmamanagement
  • Fusies

Al onze interim-directeuren hebben een ruime ervaring binnen het onderwijs.
Bovendien worden zij tijdens de opdracht begeleid door een ervaren interimmanager van OOGwerkt. Deze schaduwmanager heeft standaard elke 6 weken (of frequenter wanneer daar behoefte aan is) contact met de interim directeur en de opdrachtgever. Tijdens deze contactmomenten wordt de voortgang besproken, problemen aangekaart, oplossingen aangedragen en is een eventuele bijstelling van de opdracht mogelijk.
Op deze manier borgen wij de kwaliteit waar OOGwerkt voor staat.

OOGwerkt heeft een vaste kern en een flexibele schil van interim-directeuren. Wij kennen en herkennen de capaciteiten en kwaliteiten van onze interim-directeuren.

OOGwerkt-interim ZIET kandidaten

Bent u de interim-directeur die meer plezier haalt uit het uitvoeren van uw vak dan uit acquisitie?
Bent u de interim-directeur die liever met het onderwijs bezig is dan met de eigen administratie?
Mist u als freelancer het contact en de intervisie met collega's?
Dan is aansluiten bij de interim-pool van OOGwerkt wellicht iets voor u.

Wij bemiddelen in zelfstandig gevestigde interim-directeuren in het primair en voortgezet onderwijs.
Wij nemen opdrachten aan op het gebied van crisismanagement, verandermanagement, overbruggingsmanagement en projectmanagement.
Wij verzorgen de acquisitie voor u, eventuele administratieve ondersteuning en facturering richting de opdrachtgevende organisatie. Tijdens uw opdracht wordt u bijgestaan door een schaduwmanager van OOGwerkt, die volledig op de hoogte is van de opdracht.
Tevens bieden wij u een professioneel netwerk en een platform voor intervisie, discussie en scholing.
Hiervoor maken wij onder andere gebruik van de kennis en kwaliteiten die op dit gebied bij de Inschool Academie in huis zijn.

Bent u de interim-directeur die wij zoeken?
Neem dan vrijblijvend contact op met OOGwerkt of schrijf u in voor de flexibele interim-schil, dan nemen wij contact met u op.