OOGwerkt

Ziet waar jij in je kracht staat.

Lees meer

Werving & selectie voor onderwijs & jeugd

OOGwerkt is een initiatief van OOG onderwijs en jeugd, een zelfstandig bureau dat adviseert en ondersteunt op het gebied van onderwijs en jeugd. OOGwerkt is actief in de werving en selectie van bestuur en directie, toezichthouders en commissarissen en middenkaderfuncties in het onderwijs, bij de organisaties voor jeugdhulp en de kinderopvang.

Persoonlijk contact is voor ons belangrijk.

OOGwerkt investeert in de relatie met zowel de opdrachtgever als de kandidaat. OOGwerkt bespreekt allereerst met u de missie en visie van uw organisatie, de doelstellingen en de (gewenste) cultuur. Deze elementen staan, naast een goed functieprofiel, centraal in de zoektocht naar de beste kandidaat. Ons gedegen zoekproces zorgt ervoor dat we elkaar snel goed leren kennen. Dit verbetert het resultaat.

Relatienetwerk en kennis van het vakgebied.

OOGwerkt ziet welke
kandidaat past.

Het succes van een perfecte match wordt niet alleen bepaald door de kennis, kwaliteiten en ervaring van de kandidaat, maar ook door zijn of haar drijfveren, ambitie en persoonlijkheid. OOGwerkt is tevreden wanneer we een match kunnen voorbereiden met een kandidaat die over de juiste kwaliteiten beschikt, past in uw organisatie en daar met de juiste ambitie en motivatie aan de slag wil gaan.

Naar vacatures
Aanmelden voor vacaturesignaal.

Wanneer u als eerste op de hoogte wil worden gesteld van nieuwe vacatures, schrijf dan in voor ons ‘vacaturesignaal’. U wordt dan per email geïnformeerd over vacatures die vallen binnen uw interessegebied. Het ‘vacaturesignaal’ kunt u zelf op elk moment weer stopzetten.

Verstuur uw profiel

Bent u toe aan een nieuwe uitdaging? Bent u geïnteresseerd in een andere functie? Schrijf u dan in voor de kandidaten-database. Na het invullen van uw gegevens, beoordeelt onze adviseur of uw ervaring zich leent voor een oriënterend gesprek. De gegevens die u verstrekt, worden alleen in de database van OOGwerkt opgenomen en nooit aan derden verstrekt zonder voorafgaande toestemming.

"Werk doen waar je je goed bij voelt, waar je jezelf in kwijt kan en waarin je een waardevolle bijdrage kan leveren. Dat is belangrijk. Voor jezelf en voor de werkgever. Dit is waar OOGwerkt voor staat, zowel voor klanten als voor de eigen adviseurs. Elke dag met een lach naar je werk gaan en met een voldaan gevoel thuiskomen, dat is de ambitie"

Fraukje Selen Adviseur OOGwerkt